29
december
2011

Hazelmere fäller allt

Halmstad lördag 31 december

Ingen höjdare förra veckan då vi inte fick med oss något av jackpotmiljonerna. Nu på lördag är det återigen Jackpot. Omgången ser intressant ut och den går på Halmstadtravet vilket innebär att det skall gå att köra med valfri balans. Min skräll? Vassa spurtaren Hazelmere,

V75-1: Måste garderas

9 Indigo Broline blir säkerligen favorit men han imponerade inte vid segern senast och måste garderas. Främst med 2 Cloria Victis som fått ett perfekt läge. Även 6 Hell of a Kemp är tidig då både han och stallet har form och Peter Untersteiner har som vana att vinna V75 på hemmaplan. Luringarna är 1 Tara Defi och 3 Rafting Meslois.

V75-2: Braås är bra!

Ett öppet stolopp. Jag gert tipsettan till 1 Braås Palema som visat form i de senaste starterna. Även 2 Orca och 7 Denco´s Queenkilab är tidiga. 5 Very Sober har viss chans liksom 12 Queen Casino.

V75-3: Diffus form

1 Noras Bean har bästa spåret och är även kanske bästa hästen men formen är diffus så jag garderar. Främst med 5 Strong Boy D.E. som var finfin i Frankrike senast. 2 Vesuvio Ås var inte lika bra i fredags som jag hade hoppats. Om det var en tillfällighet eller om jag överskattat honom får vi se på lördag. 12 Royale de Crepon har fått ett uselt spår men går inte att räkna bort. På skrällfronten nämner jag 9 Nursery Rhyme och 10 Neo Holmsminde.

V75-4: Tyson i toppslag

Här vimlar det av segerkandidater. Mitt första bud är 3 Tyson November som visat kanonform i ny regi. Även 4 Indeed Southwind har fart. 1 Ne Me Quitte Pas är svårkörd och lär dessutom få svårt att hålla ledningen. 5 Fighter Gull har full form. Även 6 Arazi Boko måste streckas. Pass upp för bakspårsduon 9 Tamtam och 10 Stensro Macho.

V75-5: Hazelmere vass

Ett mycket svårt lopp. Här gäller det att komma rätt om man skall vara med och slåss om jackpotmiljonerna. En häst som har full form är 11 Pearl Follo och det är inget minus att Thomas Uhrberg kör. 5 Beverly Boko kan en del men som sagt, det kan skrälla. En sådan är 4 Hazelmere som avslutat vasst i de två senaste loppen. Även 6 What Love Can Do skall passas.

V75-6: Vinner igen

1 Breedlove var kanonfin i fredags och jag tror att han vinner igen då han fått bästa spåret. Ett ytterligare plus för min spik är att värsta hotet 9 Golden Boy denna gång är lärlingskörd.

V75-7: Starkt lås

Sparloppet återfinner jag i den avslutande avdelningen. Jag tror att striden står mellan 1 Nu Nu Hill som visat kanonform i Flemming Jensens regi och 3 Freeman T. Porter som galopperat bort framskjutna placeringar i sina senaste starter. För den som vill strecka flera nämner jag formstarka 5 Capello Bob.

Spiken: 1 Breedlove (V75-6)

Låset: 1 Nu Nu Hill/3 Freeman T.Port (V75-7)

Skrällen: 4 Hazelmere (V75-5)

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39