03
november
2009

And The Winner Is...

Fotbollsgalan stundar. Självklart måste Bister uppmärksamma detta förbundsevenemang. Inte för att tillställningen i sig blivit attraktivare än tidigare. Nej då. Anledningen är lanseringen av ett nytt pris – Bisters Dumstrut.

Priset är skapat av Bister själv och har en formgivning som baserar sig på en av de vidrigaste tingestar som en människa kan föreställa sig – näverluren. Det är inget unikt med det, inte alls. Ta bara en näverlur med vid öppning, såga av den, borra hål för hakrem, och vips är det klart.

Premiärårets pristagare är given. Mina damer och herrar. Det handlar om Idrottssveriges manipulatör och Überkaiser n:r 1. Han får det för sitt handhavande av förbundskaptensfrågan. Det handlar om – The One And Only – Lars-Åke Lagrell.

Officiell motivering: ”Som en kejsare utan kläder gav han sig iväg till imperiets gamla utkanter för att hämta hem det som var hans. Men på vägen råkade hans höghet trassla in sig i spiran och manteln. Han trodde han reste inkognito. Men det gjorde han inte. Sällan har någon lyckats begå så många fel i en och samma handling. Han tallar på en tränare som står under kontrakt, som dessutom är regerande ligamästare i samma land som Lagrell vill arrangera EM-slutspelet 2016 tillsammans med.”

Ceremonin tillgår så att pristagaren tar emot struten och med egna händer trycker ner den över ögonen. När det är klart gör han bäst i att tillkännage sin avgång. Det räcker nu, Lars-Åke!

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39