22
april
2008

Funderingar i vårtider...

Undrar just om Bojan Djordjic har några vänner kvar i alla de klubbar han lämnat de senaste åren. Frågan var befogad efter uttalandet till stöd för AIK-klacken, som lyckades få till ett avbrott i derbyt mot Hammarby.

Frågan blev brännhet efter måndagens match i Göteborg, där Bojan inte stack under stol med sina åsikter om egna målvakten Daniel Örlund: ”Från den distansen ska man ta den frisparken.” Kul snubbe? Bra stöd? Trevlig kompis? Inte? Nä, just det.

Undrar också hur de allsvenska klubbarnas företrädare resonerar kring publiktappet. Så här långt handlar det om ca 1350 personer per match. Fler matcher har inte fått folk att jubla. Snarare undrar Svensson hur pengarna skall räcka till en hemmamatch i veckan. Programmet är mastigt före EM. Elva omgångar skall hinnas med på sex veckor. Vi har nog bara sett början på utmattningen.

Framförallt så kommer inte ett lag som Norrköping att ge publiksiffrorna den väntade draghjälpen.
Undrar inte Ni hur Henke Larsson mår? Två straffmissar hittills och lite antydningar här och var om att gubben börjar bli gammal. Specialskjuts hem från Stockholm med styrelsemedlem som tydligen bröt alla gällande hastighetsbegränsningar.

Undrar om inte Tom&Alf i TFF har gjort sitt. De älskar att robotstyra sina spelare. Men mot Ljungskile hade man uppenbarligen glömt att koda in rätt defensivt beteende. Bohuspojkar-na avgjorde på samma sätt som fyra dagar tidigare mot Elfsborg. Man gjorde dessutom två likadana mål på TFF. Hur svårt är det!?

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39