27
maj
2008

Råttorna lämnar skeppet

När skutan är på väg att sjunka, då sticker råttorna – till AIK. Visst låter det lite oroväckande att klubben/bolaget i dagarna anställt en ny vice vd som närmast kommer från Försvarsmaktens kaotiska högkvarter.

– Det ska bli en spännande utmaning att arbeta i AIK Fotboll. Jag ser fram emot att ta mig an de uppgifter som står för dörren. AIK Fotboll är inne i en spännande utvecklingsprocess och det känns stimulerande att vara del i den, säger Annela Yderberg i AIK:s pressmeddelande.

Hon kommer bland annat att leda arbetet med att vidareutveckla processer och rutiner för ekonomisk kontroll och styrning, prognos och analysstrukturer. Hon kommer även att leda vissa projekt och ingå i Bolagets ledningsgrupp.

Det här är ju, som ni säkert förstår, att bjuda Bister på ett tillfälle som inte får missas. Kombinationen AIK/Yderberg verkar vara skapad i helvetet. Detta med tanke på hur Försvarsmakten fungerat de senaste årtiondena och även med tanke på hur det med jämna mellanrum gått till inom AIK.

Ska vi gissa att trion Charlie, Annela och Ola under hösten nästa år dyker upp i Lyx-fällan, där TV3:s Mathias och Charlie sågar klubben/bolaget itu på samma sätt som de gör med alla som ”satt lite för mycket guldkant på tillvaron” (Treans eget måtto för programserien).

”Det är glädjande för AIK att vi lyckats knyta Annela till oss”, säger AIK-Charlie. Visst, vänta bara...

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39