12
augusti
2019

Resan är över för Z

Från välunderrättad källa hävdas att Major League Soccer i USA har alltför dåliga spelare, att upplägget med grundserie och slutspel stinker, att ligans marknadsföring är för dålig och att varken underlaget man spelar på eller domarna håller tillräckligt hög klass.

Samma källa visade att han menar allvar med sina omdömen genom att själv, under natten till måndagen, misslyckas göra mål trots 14 försök. Så visst har källan rätt. Det märkliga är bara att han faktiskt valt att spela där och att hans eget lag, Los Angeles Galaxy, har så otroligt svårt att få till det i den allt annat än skarpslipade konkurrensen.

Zlatan Ibrahimovic mjölkar gärna MLS på pengar men har inte vett att uttala stöd för vare sig sin omedelbara arbetsgivare eller den organisation som arbetsgivaren är ansluten till. Kanske dags att inse att resan är över och att man bör kliva av på slutstationen?

• Östersund har tappat tre duktiga spelare i sommar: Alhaji Gero (Helsingborg), Curtis Edwards (Djurgården) och Hosam Aiesh (IFK Göteborg). Den som så vill kan börja räkna ner vad gäller klubbens allsvenska dagar. Laget har hittills i år haft svårt att avgöra jämna matcher och värre blir det. Streckstrider väntar frampå höstkanten.

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39