16
april
2018

Velkåm to Sviden

När är en filmning en filmning? Uppenbarligen inte när AIK:s Daniel Sundgren rasar ihop framför Djurgårdens debuterande Yura Movsisyan. DIF:s armenier hade måttat en skallning mot AIK:aren, vilket gnagaren tog som anledning att kasta sig baklänges och vråla rakt ut. Detta renderade Movsisyan ett rött kort på tilläggstid.

Movsisyan är besviken och säger att det inte är tillåtet att filma. Sundgren hävdar, tvärtemot, att han blev träffad ”Sen förstärkte jag, ja. Och det är något jag står för också [för att få honom utvisad] det skulle alla ha gjort. Det gör alla, Messi och de också.

Jag kan bara önska Yura Movsisyan välkommen till de lättkränkta fjollornas land. Välkommen till landet där uppbragta trekvartsfigurer tar lagen i egna händer och sedan hävdar att de gör som vilken världsstjärna som helst.

• Samtidigt noteras Östersunds första trepoängare och Jordan Larssons första seriemål för Norrköping. Men ingen av dem ska tro att krisen är över. ÖFK saknar fortfarande en innermittfältare och inhoppare Larsson saknar klass. För ÖFK:s offer IFK Göteborg är krisen ännu bara i sin linda.

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39