• prenumerera banner
  • vi-tippa-online-banner

Allt om spelhjälp för Trav & Fotboll

Välkommen till Vi Tippa Online, sajten för dig som gillar tips och spel, fotboll och trav.

Vi ger dig heta tips varje vecka på Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Oddset. Vad gäller travet, får du service dagligen för V64 och V4, plus V86 onsdagar och självklart full service för V75. Dessutom senaste nytt om V75 och V86.

Dagens trav

LÖRDAG 14 SEPTEMBER

GS75 Romme, söndag 15 sep: Kajsa fixar halv hemmaseger

Rättvikstränaren Kajsa Frick singlas med lovande Västerbo Jolene och är det ena av två singelstreck. DU KAN HÄMTA SERVICEN GRATIS!

Öppna PDF


V75 Senaste Nytt: Skrällprocent på Picasso

I princip inga utrustningsändringar att rapportera. Däremot finns flera spännande lågprocentare att varna för. Den hetaste av dessa är Picasso i V75-7.

Till Travservicen


Spela V75 med Vi Tippas experter!

Köp in dig i vårt andelssystem på V75. Vi väntar till strax innan spelstopp innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto och sen loggar du in via länken här nedan.

Vi Tippas Stora (10 andelar á 200 kr)


V64 Eskilstuna måndag: Läggs ut söndag kväll

Läggs ut söndag kväll.

Till Travservicen


V4 Halmstad måndag: Läggs ut söndag kväll

Läggs ut söndag kväll. DU KAN HÄMTA SERVICEN GRATIS!

Öppna PDF


Spela V86 med Vi Tippas experter!

Var med i vårt andelssystem på V86! Vi väntar till strax innan spelstopp idag innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto. Du loggar in via länken här nedan. Häng på

Vi Tippas V86-system


Beställ våra nyhetsbrev!

Du missar väl inte den viktiga senaste nytt-informationen i våra nyhetsbrev för V75 och V86? Du får även service för V5:orna under V86-omgångarna. Vi kompletterar dessutom V75-mailet med ett system, byggt på senaste nytt-information, hänsyn taget till eventuella strykningar, etc. Dessutom BÅDE ett V4- och V5- system! Beställ nu!

Dagens fotboll

Senaste nytt Stryktipset: Manchester-lagen i fokus!

Manchester United och Manchester City görs till favoriter av svenska folket i denna Jackpotomgång, rätt eller fel? Fel, United har inte imponerat, och nu med skador i truppen kan Leicester rensa till vår fördel, synas! City borta mot ett skadedrabbat Norwich bankas alla dagar i veckan!

Till Fotbollservicen

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39