• prenumerera banner
  • vi-tippa-online-banner

Allt om spelhjälp för Trav & Fotboll

Välkommen till Vi Tippa Online, sajten för dig som gillar tips och spel, fotboll och trav.

Vi ger dig heta tips varje vecka på Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Oddset. Vad gäller travet, får du service dagligen för V64 och V4, plus V86 onsdagar och självklart full service för V75. Dessutom senaste nytt om V75 och V86.

Dagens trav - fredag 24 maj

V64 Hagmyren: Judas förråder oss inte

Kvällen innan elitloppshelgen drar igång på allvar brukar tillbringas i Hudiksvall, och så även detta år. Omgången innehåller tre kall- och tre varmblodiga lopp. Spiken är het och heter Kiss of Judas.

Till Travservicen


Lunch-V65- och -V4 Solvalla: Båth kastar loss helgen

I och med fredagslunchen kör 2019 års elitloppshelg igång. Så mycket bättre klass än Solvallas ordinarie lunchtrav på fredagarna är det dock inte. Spiken tränas av Svante Båth och heter Bythebook. DU KAN HÄMTA SERVICEN GRATIS!

Öppna PDF


Spela V75 med Vi Tippas experter!

Köp in dig i vårt andelssystem på V75. Vi väntar till strax innan spelstopp innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto och sen loggar du in via länken här nedan.

Vi Tippas Stora (10 andelar á 200 kr)


Spela V86 med Vi Tippas experter!

Var med i vårt andelssystem på V86! Vi väntar till strax innan spelstopp idag innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto. Du loggar in via länken här nedan. Häng på

Vi Tippas V86-system


Beställ våra nyhetsbrev!

Du missar väl inte den viktiga senaste nytt-informationen i våra nyhetsbrev för V75 och V86? Du får även service för V5:orna under V86-omgångarna. Vi kompletterar dessutom V75-mailet med ett system, byggt på senaste nytt-information, hänsyn taget till eventuella strykningar, etc. Dessutom BÅDE ett V4- och V5- system!

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39