• prenumerera banner
  • vi-tippa-online-banner
  • casinosverige

Allt om spelhjälp för Trav & Fotboll

Välkommen till Vi Tippa Online, sajten för dig som gillar tips och spel, fotboll och trav.

Vi ger dig heta tips varje vecka på Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Oddset. Vad gäller travet, får du service dagligen för V64 och V4, plus V86 onsdagar och självklart full service för V75. Dessutom senaste nytt om V75 och V86.

Dagens trav - tisdag 26 mars

V64 Jägersro: Spikarna till slut

Vi väljer att gardera Zara Kronos som annars har en mycket fin uppgift efter lång vila. Vi väljer att spika först och främst kapabla Ilydia Boko efter vila och chansningen Wingait C.H. som vi hoppas hittar spets.


Lunch-V4 Bergsåker: Klassen i gänget

Bergsåker har fått ihop fina lunchtävlingar, bland de bästa någonsin känns det som. Vi väljer att spika en ruggigt kapabel springare vid namn Esprit Sisu som har en mersmakande årsdebut avklarad. DU KAN HÄMTA SERVICEN GRATIS!


KLANG OCH JUBEL PÅ ESKILSTUNA - V65, V4 OCH LD!!!

Vi hade en tipsmässig klang- och jubelföreställning på Eskilstunas lunch i fredags. V65:an satt (drygt 5 000 kr i återbäring), V4:an var rätt (1 846 kr tillbaka) och Lunchdubbeln satt till 51 gånger pengarna. Lägg därtill att V4-systemet till Boden satt på kvällen, nästan 1200 kr tillbaka. Bara för dig att hänga på spelen här på hemsidan!


Spela V86 med Vi Tippas experter!

Var med i vårt andelssystem på V86! Vi väntar till strax innan spelstopp idag innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto. Du loggar in via länken här nedan. Häng på! 

Vi Tippas V86-system


Spela V75 med Vi Tippas experter!

Köp in dig i vårt andelssystem på V75. Vi väntar till strax innan spelstopp innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto och sen loggar du in via länken här nedan.

Vi Tippas Stora (10 andelar á 200 kr)


Beställ våra nyhetsbrev!

Du missar väl inte den viktiga senaste nytt-informationen i våra nyhetsbrev för V75 och V86? Du får även service för V5:orna under V86-omgångarna. Vi kompletterar dessutom  V75-mailet med ett system, byggt på senaste nytt-information, hänsyn taget till eventuella strykningar, etc. Dessutom BÅDE ett V4- och V5- system! Beställ nu!


Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39