• prenumerera banner
  • vi-tippa-online-banner
  • casinosverige

Allt om spelhjälp för Trav & Fotboll

Välkommen till Vi Tippa Online, sajten för dig som gillar tips och spel, fotboll och trav.

Vi ger dig heta tips varje vecka på Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Oddset. Vad gäller travet, får du service dagligen för V64 och V4, plus V86 onsdagar och självklart full service för V75. Dessutom senaste nytt om V75 och V86.

Dagens trav - tisdag 22 januari

DANSK V4-SUCCÉ!

Vass service till måndagens V4 på danska Skive. Vi satte V4:an på fem rader (rank 1x1x1x5) och utdelningen blev hyggliga 2 146 kr. Full pott även på måndagens V64, men där blev utdelningen blygsam. Bara att hänga på vår service här på vitippa.se, vi vinner ofta!


V64 Umåker: Hagentoy bra spik

Hagentoy först och främst men även högkapabla Pleasure For Cash blir våra spikar i en ganska rolig omgång. Roligt att slippa Solvalla med halvfulla lopp, nu är det massor av hästar i startlistan.


V4 Jägersro: Gustavson löser allt

Gustavson Be har ett knepigt sjättespår bakom bilen som inte är det bästa med en ganska starttrög häst. Han har dock visat en kuslig styrka så vi tror hans slutvarv ställer samtliga schack matt. DU KAN HÄMTA SERVICEN GRATIS!


Spela V86 med Vi Tippas experter!

Var med i vårt andelssystem på V86! Vi väntar till strax innan spelstopp idag innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto. Du loggar in via länken här nedan. Häng på! 

Vi Tippas V86-system


Spela V75 med Vi Tippas experter!

Köp in dig i vårt andelssystem på V75. Vi väntar till strax innan spelstopp innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto och sen loggar du in via länken här nedan.

Vi Tippas Stora (10 andelar á 200 kr)


Beställ våra nyhetsbrev!

Du missar väl inte den viktiga senaste nytt-informationen i våra nyhetsbrev för V75 och V86? Du får även service för V5:orna under V86-omgångarna. Vi kompletterar dessutom  V75-mailet med ett system, byggt på senaste nytt-information, hänsyn taget till eventuella strykningar, etc. Dessutom BÅDE ett V4- och V5- system! Beställ nu!


Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39