• prenumerera banner
  • vi-tippa-online-banner

Allt om spelhjälp för Trav & Fotboll

Välkommen till Vi Tippa Online, sajten för dig som gillar tips och spel, fotboll och trav.

Vi ger dig heta tips varje vecka på Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Oddset. Vad gäller travet, får du service dagligen för V64 och V4, plus V86 onsdagar och självklart full service för V75. Dessutom senaste nytt om V75 och V86.

Dagens trav - onsdag 19 juni

V86 Senaste Nytt: Varning för Rocky Tilly

Ett av kvällens bästa drag är Jörgen Westholms Rocky TIlly. Denne är i skrivande stund singelprocentare och det är galet. Hästen är bra och motståndet lämpligt.

Till Travservicen


V86 Solvalla: Hemmakanoner spikas

Solvalla håller i V86-tävlingarna denna kväll och våra singelstreck är inga dussinhästar precis, eller vad sägs om hemmaduon Who´s Who och Attraversiamo?

Till Travservicen


Spela V86 med Vi Tippas experter!

Var med i vårt andelssystem på V86! Vi väntar till strax innan spelstopp idag innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto. Du loggar in via länken här nedan. Häng på

Vi Tippas V86-system


Lunch-V4 Jägersro Galopp: Vassa drag

V4:an ser inte speciellt svårtippad ut och det är uppenbar risk för lägre utdelning. Vi tror att löftesrike treåringen Noble Question och den i USA-födde importen Martin gör sin plikt som favoriter. DU KAN HÄMTA SERVICEN GRATIS!

Öppna PDF


Spela V75 med Vi Tippas experter!

Köp in dig i vårt andelssystem på V75. Vi väntar till strax innan spelstopp innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto och sen loggar du in via länken här nedan.

Vi Tippas Stora (10 andelar á 200 kr)


Beställ våra nyhetsbrev!

Du missar väl inte den viktiga senaste nytt-informationen i våra nyhetsbrev för V75 och V86? Du får även service för V5:orna under V86-omgångarna. Vi kompletterar dessutom V75-mailet med ett system, byggt på senaste nytt-information, hänsyn taget till eventuella strykningar, etc. Dessutom BÅDE ett V4- och V5- system! Beställ nu!

Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39