• prenumerera banner
  • vi-tippa-online-banner
  • casinosverige

Allt om spelhjälp för Trav & Fotboll

Välkommen till Vi Tippa Online, sajten för dig som gillar tips och spel, fotboll och trav.

Vi ger dig heta tips varje vecka på Stryktipset, Europatipset, Topptipset och Oddset. Vad gäller travet, får du service dagligen för V64 och V4, plus V86 onsdagar och självklart full service för V75. Dessutom senaste nytt om V75 och V86.

Dagens trav - onsdag 20 mars

V86 Senaste Nytt: Virunga spelvärd spik i kväll

Svante Båths Virunga tror vi mycket på ikväll. Senast gick hon med rycktussar för första gången och var klart förbättrad. Då hon inte ens är favorit är hon ett bra förslag till singelstreck.


Spela V86 med Vi Tippas experter - VI HAR HETA IDEÈR!

Var med i vårt andelssystem på V86! Vi väntar till strax innan spelstopp idag innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto. Du loggar in via länken här nedan. Häng på! 

Vi Tippas V86-system


V86 Solvalla/Bergsåker: Karlsson sätter Persson på plats

Jan-Olov Persson har som vanligt fulladdat i kallblodsloppet. Vi väljer dock att gå emot, och spika Björn Karlsson och Backegubben.


Lunch-V4 Örebro: Coolt med guldtand

Åke Lindbloms U.B.Cool tog senast en lätt spetsvinst från just det här läget. Motståndet är inte värre denna gång och vi tror på ny vinst. Även Andy Pandy One har bra chans i V4-3, men vi dubblar med en. DU KAN HÄMTA SERVICEN GRATIS!


Spela V75 med Vi Tippas experter!

Köp in dig i vårt andelssystem på V75. Vi väntar till strax innan spelstopp innan systemet lämnas in, för att optimera inflödet av senaste nytt, etc. Det enda du behöver är ett ATG-konto och sen loggar du in via länken här nedan.

Vi Tippas Stora (10 andelar á 200 kr)


Beställ våra nyhetsbrev!

Du missar väl inte den viktiga senaste nytt-informationen i våra nyhetsbrev för V75 och V86? Du får även service för V5:orna under V86-omgångarna. Vi kompletterar dessutom  V75-mailet med ett system, byggt på senaste nytt-information, hänsyn taget till eventuella strykningar, etc. Dessutom BÅDE ett V4- och V5- system! Beställ nu!


Vi Tippa         Box 17004         104 62 Stockholm         tel: 08-444 74 30         Fax: 08-444 74 39